Książki. Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
Strona główna » Poczekalnia » Książki » Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a c…

Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?

POCZEKALNIA. Książki

Agnieszka Zychowicz

espritesprit | dodane 29-12-2010

Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
 
Jak zmniejszyć prawdopodobieństwo wystąpienia raka i chorób serca, wprowadzając do swojej diety określony produkt? Jakie zmiany powinieneś wprowadzić do swojej diety, by pozbyć się dolegliwości trapiących cię już teraz albo uniknąć ich w przyszłości? Jak jeść smacznie i zdrowo? Co zyskujesz, wprowadzając do diety np. zieloną herbatę, jogurt albo truskawki?

Na wszystkie te pytania odpowiada prof. M. Hamm. Znakomity niemiecki dietetyk pokazuje, jak dzięki nawet drobnym zmianom wprowadzanym do codziennych posiłków możemy dłużej cieszyć się zdrowiem, poprawić sprawność fizyczną i zwiększyć odporność organizmu. Dzięki radom zawartym w tej książce możesz poprawić jakość swojego życia i dłużej cieszyć się zdrowiem!

Prof. dr Michael Hamm jest dietetykiem specjalizującym się w odżywianiu sportowców, poradnictwie dietetycznym i w profilaktyce chorób. Pracuje m.in. jako ekspert do spraw odżywiania dla czasopism „Fit for Fun” oraz „My Life” oraz wykłada w Wyższej Szkole Nauk Stosowanych
w Hamburgu.

„Poznaj produkty i suplementy diety, które rzeczywiście pomagają”

„Odpowiednia żywność lekarstwem na najczęstsze choroby i dolegliwości”

* * *

Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
Autor: Prof. Michael Hamm
Tłumaczenie: Ryszard Zajączkowski
Format: 130x200 mm
Stron: 216
Rok wydania: 2009
Wydanie I
Oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Esprit
ISBN 978-83-60040-93-5

Agnieszka Zychowicz, 29-12-2010, esprit

Poinformuj znajomych o tym artykule:

REKLAMA
hemoroidy Krakow
Leczymy urazy sportowe
hemoroidy szczelina odbytu przetoki zylaki konczyn dolnych
------------

Warto wiedzieć

autor_102v1.jpgProf. Michael Hamm jest dietetykiem specjalizującym się w odżywianiu sportowców, poradnictwie dietetycznym i w profilaktyce chorób. Pracuje m.in. jako ekspert do spraw odżywiania dla czasopism „Fit for Fun” oraz „My Life” oraz wykłada w Wyższej Szkole Nauk Stosowanych w Hamburgu.



REKLAMA
Czytaj
Czytaj
Czytaj
Czytaj
Czytaj
REKLAMA
Leczymy urazy sportowe