Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
POCZEKALNIA. Książki
Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
Jak zmniejszyć prawdopodobieństwo wystąpienia raka i chorób serca, wprowadzając do swojej diety określony produkt? Jakie zmiany powinieneś wprowadzić do swojej diety, by pozbyć się dolegliwości trapiących cię już teraz albo uniknąć ich w przyszłości? Jak jeść smacznie i zdrowo? Co zyskujesz, wprowadzając do diety np. zieloną herbatę, jogurt albo truskawki?
Na wszystkie te pytania odpowiada prof. M. Hamm. Znakomity niemiecki dietetyk pokazuje, jak dzięki nawet drobnym zmianom wprowadzanym do codziennych posiłków możemy dłużej cieszyć się zdrowiem, poprawić sprawność fizyczną i zwiększyć odporność organizmu. Dzięki radom zawartym w tej książce możesz poprawić jakość swojego życia i dłużej cieszyć się zdrowiem!
Prof. dr Michael Hamm jest dietetykiem specjalizującym się w odżywianiu sportowców, poradnictwie dietetycznym i w profilaktyce chorób. Pracuje m.in. jako ekspert do spraw odżywiania dla czasopism „Fit for Fun” oraz „My Life” oraz wykłada w Wyższej Szkole Nauk Stosowanych
w Hamburgu.
„Poznaj produkty i suplementy diety, które rzeczywiście pomagają”
„Odpowiednia żywność lekarstwem na najczęstsze choroby i dolegliwości”
* * *
Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
Autor: Prof. Michael Hamm
Tłumaczenie: Ryszard Zajączkowski
Format: 130x200 mm
Stron: 216
Rok wydania: 2009
Wydanie I
Oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Esprit
ISBN 978-83-60040-93-5
Na wszystkie te pytania odpowiada prof. M. Hamm. Znakomity niemiecki dietetyk pokazuje, jak dzięki nawet drobnym zmianom wprowadzanym do codziennych posiłków możemy dłużej cieszyć się zdrowiem, poprawić sprawność fizyczną i zwiększyć odporność organizmu. Dzięki radom zawartym w tej książce możesz poprawić jakość swojego życia i dłużej cieszyć się zdrowiem!
Prof. dr Michael Hamm jest dietetykiem specjalizującym się w odżywianiu sportowców, poradnictwie dietetycznym i w profilaktyce chorób. Pracuje m.in. jako ekspert do spraw odżywiania dla czasopism „Fit for Fun” oraz „My Life” oraz wykłada w Wyższej Szkole Nauk Stosowanych
w Hamburgu.
„Poznaj produkty i suplementy diety, które rzeczywiście pomagają”
„Odpowiednia żywność lekarstwem na najczęstsze choroby i dolegliwości”
* * *
Żywność - naturalne lekarstwo. Co nam szkodzi, a co nam pomaga?
Autor: Prof. Michael Hamm
Tłumaczenie: Ryszard Zajączkowski
Format: 130x200 mm
Stron: 216
Rok wydania: 2009
Wydanie I
Oprawa broszurowa
Wydawnictwo: Esprit
ISBN 978-83-60040-93-5
Poinformuj znajomych o tym artykule:
Warto wiedzieć
Prof. Michael Hamm jest dietetykiem specjalizującym się w odżywianiu sportowców, poradnictwie dietetycznym i w profilaktyce chorób. Pracuje m.in. jako ekspert do spraw odżywiania dla czasopism „Fit for Fun” oraz „My Life” oraz wykłada w Wyższej Szkole Nauk Stosowanych w Hamburgu.Inne w tym dziale:
- Podnośniki koszowe, usługi dźwigowe. Bydgoszcz REKLAMA
- Żylaki. Leczenie żylaków kończyn dolnych. Bydgoszcz, Inowrocław, Chojnice, Tuchola. REKLAMA
- Ortopeda. Chirurgia ortopedyczna. Medycyna sportowa. Warszawa REKLAMA
- Słownik medyczny angielsko-polski polsko-angielski
- Anatomia miłości - nowe spojrzenie. Co nowego znajdziecie w tym wydaniu?
- Nowa autorska książka mistrza wywierania wpływu
- Najlepiej sprzedająca się książka do psychologii w Stanach Zjednoczonych
- Nowe wydanie najlepiej sprzedającego się podręcznika biologii na świecie
- Koncentracja. Skuteczny trening skupiania uwagi
- Szkolne wyzwania. Jak mądrze wspierać dziecko w dorastaniu?
- Dziesięć rozmów, które musisz przeprowadzić ze swoim synem
- Autoterapia. Pokonaj problemy, stres i lęki
- Św. Hildegarda leczy alergie
- Wszystkie w tym dziale
REKLAMA